Карамельне яблуко.

113




Яблучний сезон в самому розпалі. Тому саме час приготувати щось оригінальне саме з яблук. Пропонуємо простий рецепт приготування ласощів, який не забере у вас багато часу, а задоволення від результату – обов’язковий до нього додаток.

Інгредієнти:

4 яблука (краще брати з кислинкою – вона відтіняє смак карамелі)
100 гр. цукерок Ірис/Корівка
1-2 столові ложки води
4 печива (ваших улюблених)

Карамельное яблоко

Спосіб приготування:

1. Знімаємо упаковку з цукерок. Кладемо їх каструлю з розтоплюємо на повільному вогні. Підливаємо трохи води, щоб карамель не була занадто густий. Не забувайте помішувати, щоб соус не прилипав до каструлі.

Карамельное яблоко

2. Вирізаємо серцевину яблука.
3. Ложкою викладаємо соус в серединку яблука.

Карамельное яблоко

4. Посипаємо яблука крихтами від печива.
5. Відправляємо яблука в морозильник на 10-15 хвилин, щоб карамельний соус загус і подаємо до столу.

Джерело