Замість маскарпоне можна використовувати жирну солодку сметану або навіть вершкове масло. З’єднання лимона і розмарину божественно, і, звичайно, цей соус! Хай живе бог обжерливості!
Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома , де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.
Ваша, Юлія Висоцька
– 2 невеликі тушки курчат
– сік 2 лимонів
– 4 ст. ложки сиру маскарпоне
– 3 ст. ложки оливкової олії
– 2 ст. ложки порубаних листя розмарину
– 1/4 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
– 1/2 ч. ложки морської солі
Духовку попередньо розігріти до 200°С.
1. Тушки курчат вимити, просушити паперовим рушником.
2. Розрізати на тушках грудну кістку, а на шкірі зробити як можна більше надрізів.
3. Перемішати сир з розмарином, дрібкою солі і перцю.
4. Змастити курчат заправленим сиром і начинити їм надрізи, внутрішню сторону посолити і поперчити.
5. Розігріти у великій сковороді оливкове масло і обсмажити курчат з обох сторін, потім укласти в жаротривку форму і запікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
6. У сковороду, де смажилися курчата, викласти решту начинку з маскарпоне, додати лимонний сік. На повільному вогні протягом 3-4 хвилин уварити до стану густого соусу.
7. Полити готових курчат соусом і подавати.
Посилання по темі:
Оригінальний салат олів’є від Юлії Висоцької
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”
Рецепт самого кращого сніданку
Пончики – улюблений рецепт і нова подача від Юлії Висоцької