Характер людини впливає на смакові переваги.

30




Команда фахівців зі Швейцарії , яка проводила ряд досліджень, виявила, що характер людини може впливати на його ставлення до їжі. Вчені проводили кілька експериментів, що б підтвердити цей факт.

Швейцарські вчені прийшли до висновку, що смакові уподобання людини безпосередньо залежать від його характеру. Для участі у випробуваннях вченими була запрошена група добровольців. Унікальний експеримент показав, що чим більш сумлінні й чесні учасники тестів, тим більше вони схильні до вживання шкідливих продуктів, а також неправильне харчування. А ось корисна їжа притягує єхидних і сварливих людей.

Слід зауважити, що люди, що проявляють себе як імпульсивні, їдять досить швидко і жадібно, в той час, коли спокійний і повільний осіб, вживає їжу розмірено. Зовсім недавно експерти проводили аналогічний експеримент і виявили, що екстраверти (люди, спрямовані на спілкування і до суспільства), схильні до вживання алкоголю і жирної їжі. Допитлива людина віддає перевагу продуктам рослинного походження.

Джерело