Ебі абогадо сарада.

27




Трохи незвичайний рецепт японського салату.

Традиційно цей салат готують з червоною ікрою, але я її зовсім не люблю. А страва доповнити ніж потрібно, і я вирішив використовувати картоплю.

Продукти:
1. креветки (20 шт)
2. авокадо (на 2 порції) 1 штука)
3. 2 картоплини
4. печериці 200 гр
5. майонез

Для початку відварюємо картоплю і даємо їй охолонути

Эби абогадо сарада

Гриби миємо й дрібно ріжемо

Эби абогадо сарада

Обсмажуємо на сковороді з маслом до готовності

Эби абогадо сарада

У киплячій воді варимо креветки, остуджуємо і чистимо.
Потім розрізаємо авокадо, выковыриваем серединку, щоб вийшла форма. Всю м’якоть дрібно ріжемо.

Эби абогадо сарада

Змішуємо інгредієнти і додаємо майонез. Потім викладаємо у форму авокадо, і насолоджуємося.

Рецепт бере участь у конкурсі Справа смаку”