Трохи незвичайний рецепт японського салату.
Традиційно цей салат готують з червоною ікрою, але я її зовсім не люблю. А страва доповнити ніж потрібно, і я вирішив використовувати картоплю.
Продукти:
1. креветки (20 шт)
2. авокадо (на 2 порції) 1 штука)
3. 2 картоплини
4. печериці 200 гр
5. майонез
Для початку відварюємо картоплю і даємо їй охолонути
Гриби миємо й дрібно ріжемо
Обсмажуємо на сковороді з маслом до готовності
У киплячій воді варимо креветки, остуджуємо і чистимо.
Потім розрізаємо авокадо, выковыриваем серединку, щоб вийшла форма. Всю м’якоть дрібно ріжемо.
Змішуємо інгредієнти і додаємо майонез. Потім викладаємо у форму авокадо, і насолоджуємося.
Рецепт бере участь у конкурсі Справа смаку”