Соковиті і ніжні рубані курячі котлетки з сиром і овочами

15

Рубані котлети з курки завжди виручають мене, якщо потрібно приготувати швидкий і ситну вечерю. А найбільше радує той факт, що всі компоненти для фаршу подрібнюються ножем, а не електром’ясорубкою, яка свої гудінням зводить з розуму весь будинок. Курячі котлети дуже ніжні і соковиті, і залишаються смачними навіть в холодному вигляді.

Рубані котлети з курячої грудки з сиром і майонезом на сковороді

покроковий рецепт приготування рубаних курячих котлет:

М’ясо промити, очистити від плівок і замаринувати на 10-15 хвилин в солі і лимонному соку (можете також додати свою улюблену приправу).

Помиті гриби дрібно нарізати, протушкувати на сковороді до повного випаровування вологи, після чого додати трохи рослинного масла і обсмажити.

Нарізати невеликими кубиками твердий сир.

Куряче філе також подрібнити дрібними скибочками.

Додати обсмажені печериці.

Змішати фарш з кукурудзою і дрібно нарізаними помідорами (без шкірки).

Додати яйця, майонез, перець, сіль. Якщо любите зелень, то можете додати в котлетки свіжу петрушку або кінзу.

В останню чергу змішати фарш з борошном і поставити його на 10-15 хвилин в холодильник.

Тепер залишилося обсмажити котлети з обох сторін, викладаючи на сковороду по столовій ложці фаршу.

З кількості продуктів, зазначених в моєму рецепті, виходить 15-18 котлет, так що вистачить для вечері великій родині (і навіть пригостити сусідів).