Дуже смачна і нова подача картоплі з м’ясом нікого не залишить байдужим! приготуйте цей швидкий рецепт зі смачним і красивим результатом.
продукти
- 3 великі картоплини (600 гр.);
 - твердий сир (200 гр.);
 - 2 яйця;
 - 1/4 ч. Л. Чорного перцю;
 - 1/2 ч. Л. Солі;
 - пара гілочок петрушки;
 - фарш яловичий (400 гр.);
 - 3 гострих зелених перцю (можна замінити болгарським);
 - 1 червоний негострий перець;
 - 1 цибулина;
 - 1 ст. Л. Томат. Пасти;
 - 3 ст. Л. Ростить. Масла;
 - 1/4 ч. Л. Чорного перцю;
 - 1/2 ч. Л. Солі;
 - 1 ч. Л. Червоного перцю чилі;
 - 1 склянку окропу (200 мл).
 
Як приготувати картоплю з м’ясом
Картоплю натріть на крупній тертці, відіжміть від зайвого соку.
Додайте сюди ж тертий сир, петрушку, 2 яйця, 1/4 ч.л. Чорного перцю і 1/2 ч. Л. Солі.
Розподіліть лопаткою по деку з пергаментом.
Запікайте в духовці протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Тим часом на сковороді підсмажте фарш з овочами.
Додайте томатну пасту, воду, спеції, тушкуйте на середньому вогні, поки не випарується вся рідина, вимкніть вогонь.

На картопляну основу викладіть м’ясний фарш з овочами.

Закрутіть в щільний рулет.
Зверху можна присипати трохи сиром і овочами.
Запікайте в духовці протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Дуже смачне і дуже просте в приготуванні блюдо!

Приємного апетиту!























