крильця баффало-смажені у фритюрі або запечені курячі крильця з неймовірно смачним соусом, шедевр американської кухні, який зараз можна покуштувати в усьому світі. рецепт був створений в 60-х роках в anchor bar міста буффало, який і дав назву страві. У будь-якому пабі світу зараз можна замовити таку закуску. Причому, рецепт приготування її буде унікальним і особливим. Закуска подається гарячою, і, як правило, сервірується черешковим селерою, морквою і смачним соусом на основі сиру з блакитною цвіллю.
Багато суперечок – курку треба пекти або обсмажувати у фритюрі. За великим рахунком, це без різниці. Цілком доречно готувати їх на грилі. Потрібно, щоб м’ясо було готове. Важливий соус, яким покриваються шматочки перед остаточним запіканням. Рецептів соусу безліч. Важливі його компоненти-вершкове масло, цукор або мед, кайенский перець – найчастіше, він входить до складу гострих соусів або кетчупів, які додають в більшості випадків.






















![Вибери осінній напій і отримай передбачення [тест в один клік]](https://tovstuha.com.ua/wp-content/uploads/2021/09/1000x600_21_195ff1ccf407d3c2666aebd48e9d8d67@1920x1152_0xac120003_3785166221631635209.jpeg-100x70.jpg)







