Карамельне яблуко.

375

Яблучний сезон в самому розпалі. Тому саме час приготувати щось оригінальне саме з яблук. Пропонуємо простий рецепт приготування ласощів, який не забере у вас багато часу, а задоволення від результату – обов’язковий до нього додаток.

Інгредієнти:

4 яблука (краще брати з кислинкою – вона відтіняє смак карамелі)
100 гр. цукерок Ірис/Корівка
1-2 столові ложки води
4 печива (ваших улюблених)

Спосіб приготування:

1. Знімаємо упаковку з цукерок. Кладемо їх каструлю з розтоплюємо на повільному вогні. Підливаємо трохи води, щоб карамель не була занадто густий. Не забувайте помішувати, щоб соус не прилипав до каструлі.

2. Вирізаємо серцевину яблука.
3. Ложкою викладаємо соус в серединку яблука.

4. Посипаємо яблука крихтами від печива.
5. Відправляємо яблука в морозильник на 10-15 хвилин, щоб карамельний соус загус і подаємо до столу.

Джерело