Журнал Saveurs №3: модні віяння у світі смаків.

25




Видавничий будинок «Бурда» представляє новий номер глянцевого журналу про вишуканої кухні Saveurs («Савер», в перекладі з французької — «Смак»).

У новому номері журналу Saveurs № 3/2012
• Молюски: полювання після відливу
• Суфле: просто про складне
• Фугас з розмарином
• Майстер-клас від Павла Пєтухова, шеф-кухарі ресторанів Nabi і Beefbar
• Нова рубрика «Маршрут гурмана»: огляд ресторанів
• Готуємо мексиканський вечеря

РЕЦЕПТ З ОБКЛАДИНКИ
Салат з пасти з буряком і сиром фета
Яскраві акценти

Підготовка: 10 хв
Приготування: 3-4 хв.
На 4 порції: 250 г пасти Le Ruyet з червоним буряком, 100 р сиру фета, 1 зелене яблуко, 100 г моркви, 60 г ядер волоських горіхів, 4 гілочки кінзи, 6 ст. л. горіхового масла, сіль, перець

1. У киплячій підсоленій воді відварити пасту, помішуючи.
2. Морква вимити, очистити і нарізати брусочками. Яблуко нарізати тонкими часточками. Сир фета нарізати кубиками. Кінзу вимити, перебрати, обсушити і крупно порубати.
3. Готову пасту перекласти в глибокий салатник. Додати моркву, яблука, фету і горіхи.
4. Збризнути салат горіховим маслом, посолити і поперчити за смаком. Блюдо подавати гарячим, посипавши рубаною кінзою.

Журнал

Свинина «Канкун»
Мексиканська класика

Підготовка: 40 хв
Приготування: 1 ч.
На 6 порцій: 600 р філе свинини, 5 стручків солодкого перцю різних кольорів, 4 помідора, 1 цибулина, 3 неочищених зубчики часнику (злегка придушити), по 100 г зеленого горошку і молодої кукурудзи, 100 мл оливкової олії, 1/2 стручка чилі, мелений чорний перець, сіль

1. М’ясо нарізати тонкими скибочками, викласти в миску, посолити і поперчити. Додати очищений крупно нарізаний лук, збризнути 1/4 масла і поставити в холодильник на 25 хв.
2. Солодкий перець і помідори вимити, обсушити і нарізати скибочками.
3. На маслі, помішуючи, обсмажити м’ясо з цибулею близько 10 хв. Додати овочі і готувати під кришкою 35-40 хв.

Saveurs — російське видання популярного кулінарного журналу, що випускається у Франції.

Франція — визнана столиця не тільки моди, але і, звичайно ж, їжі. Французька кухня відома на весь світ своєю вишуканістю як у приготуванні, так і у подачі страв та сервіруванні столу. Франція залишається одним з останніх бастіонів неприйняття індустрії фастфуду, опираючись на свою традицію довгих трапез з повною сервіровкою і вдома, і в ресторані. Особливою гордістю французів є вина. Ця культура знаходить своє відображення у гастрономічному журналі Saveurs.

У Франції Saveurs видається с1989 р. і є одним з найбільш популярних глянсових журналів про їжу. У журналі Saveurs широко представлена гастрономічна тематика, тут охоплюються всі напрямки, пов’язані з їжею: вишукані рецепти для справжніх гурманів, актуальні поради по сервіровці столу і подачі страви, підбір новинок для столового інтер’єру, огляди екзотичних продуктів, статті про мандрівки по цікавих місцях, і, звичайно ж, окрема увага приділяється темі вина та інших напоїв.

Журнал не диктує моду на їжу і не аналізує її, Saveurs розповідає, як створити справжні кулінарні шедеври, як навчитися отримувати задоволення не тільки від їжі, але і від процесу приготування страв. Журнал не спирається на думку критиків, а пропонує читачеві особисто відчути всі тонкощі кулінарного майстерності. Самостійне приготування страв набуває все більшу популярність, саме тому Saveurs цікавий в рівній мірі і чоловікам, і жінкам — усім, хто стежить за модними віяннями і хоче краще орієнтуватися у світі смаків.

На правах інформаційного бюлетеня