Полуничний брецель без запікання.

28




У розпалі пора полуниці, і її не можна пропускати. Смачні, соковиті, ароматні ягоди надають широке поле для фантазії. Ось оригінальний десерт з полуниці без запікання. Дуже простий рецепт. Холодильник в допомогу! Зручно зберігати, ефектно подати, що ще потрібно?

Інгредієнти

2 склянки солоних брецелів
1 стакан і 4 столові ложки цукру
50 гр. вершкового масла
170 гр. желатину
1 упаковка вершкового сиру Маскарпоне
щіпка ванілі
2 склянки полуниці
2 склянки води
формочки

Приготування

1. Розкришите брецели в блендері до стану дрібних крихт. Розтопити масло в сковороді. Змішайте в мисці раскрошенные брецели і масло, додайте 4 столові ложки цукру. Ретельно перемішайте. Відставте заготовку в бік. Дайте їй просочитися.

2. Покладіть шар брецелів в формочку. Ложкою щільно притисніть шар.

3. У міксері змішати вершковий сир, склянку цукру і ваніль. Викладіть отриману суміш поверх брецелів. Поставте формочки в холодильник на 1 годину.

4. У невеликій каструльці доведіть до кипіння 2 склянки води, додайте желатин. Ретельно перемішайте. Злегка остудіть воду, додайте yfрезанную полуницю. Зачекайте поки вміст каструлі трохи загусне. Викладіть шар полуниці в формочку. Поставте їх у холодильник мінімум на 1 годину.

5. Десерт подавайте охолодженим.