Крильця баффало

10

крильця баффало-смажені у фритюрі або запечені курячі крильця з неймовірно смачним соусом, шедевр американської кухні, який зараз можна покуштувати в усьому світі. рецепт був створений в 60-х роках в anchor bar міста буффало, який і дав назву страві. У будь-якому пабі світу зараз можна замовити таку закуску. Причому, рецепт приготування її буде унікальним і особливим. Закуска подається гарячою, і, як правило, сервірується черешковим селерою, морквою і смачним соусом на основі сиру з блакитною цвіллю.

Багато суперечок – курку треба пекти або обсмажувати у фритюрі. За великим рахунком, це без різниці. Цілком доречно готувати їх на грилі. Потрібно, щоб м’ясо було готове. Важливий соус, яким покриваються шматочки перед остаточним запіканням. Рецептів соусу безліч. Важливі його компоненти-вершкове масло, цукор або мед, кайенский перець – найчастіше, він входить до складу гострих соусів або кетчупів, які додають в більшості випадків.