Що приготувати на Новий Рік 2019 рецепти

29

Найважливіше свято року наближається. Це означає, що кожна жінка незабаром буде думати, чим нагодувати гостей. Що приготувати на Новий Рік 2019 — рецепти страв, десертів і напоїв ви знайдете в цій статті.

Нагодувати гостей — це мета будь-якої господині. Наша редакція підготувала для вас найкращі рецепти до року свині, з приготуванням яких впорається кожна. Під час приготування їжі слід звернути увагу на переваги гостей. Ви напевно будете святкувати разом з близькими родичами і друзями. Тому їх переваги в їжі повинні бути знайомі.

Рік свині

Зміст статті:

  • 1 Рік свині
  • 2 Гаряче
  • 3 Салати
  • 4 Десерти
  • 5 Закуски
  • 6 Напої

2019 – це рік жовтого земляного свині, за східним календарем. Дуже важливо зустрічати правильно символ майбутнього року. Всі знають, що свині люблять добре поїсти. З новорічним меню визначиться дуже складно, адже існує багато різноманітних страв. Але в цей раз з цим завданням впоратися набагато простіше, адже майбутнього символічного тварині догодити дуже легко.

Свиня є всеїдною, але у неї також як і у людей є свої переваги. Під час приготування їжі варто це все врахувати. Все підряд на свій святковий стіл ставити не потрібно. Дивіться у списку нижче, які страви повинні бути присутніми на столі.

  • М’ясо птиці;
  • Салати;
  • Риба;
  • Десерти;
  • Закуски;
  • Будь-яке м’ясо крім свинини.

Астрологи не рекомендують подавати до столу страви зі свинини. Нібито це може засмутити господиню наступного року. Можна приготувати кілька салатів, м’ясо, десерти тощо. Свині дуже люблять все гарне, тому необхідно красиво розкласти їжу на тарілку і прикрасити зеленню. Також бажано використовувати тільки натуральні продукти.

Гаряче

Гаряча їжа обов’язково повинна бути присутнім на будь-якому святі. Варто віддавати перевагу легким у приготуванні, незвичайним і головне смачним стравам. Можна приготувати, наприклад: яловичину в тесті, фаршировану курку, рецепти яких є можливість знайти в інтернеті. Але раз ми заговорили про те, що потрібно щось незвичайне, то пропонуємо вашій увазі рецепт запеченої індички. Її готувати дуже просто.

  • Для початку треба купити тушку індички, щоб її приблизний вага становив вісім кілограм.
  • Далі тиснемо часник, змішуємо з оливковим маслом, спеціями і перемащиваем її всередині і зовні.
  • Для начинки беремо яблука, можна ще додати ананаси. Змішуємо це з розмарином, часником і сиром. Додаємо спеції і паку крапель соку лимона.
  • Все це запихаємо всередину індички, обертаємо її фольгою й запікаємо при 250 градусах. Перед цим варто розігріти духовку.
  • Через пів години збиваємо температуру до 150 градусів.
  • За 30 хвилин до готовності варто відкрити фольгу і поставити 200 градусів.
  • Під час приготування не забувайте постійно дивитися за птахом. Якщо ви не знаєте, скільки часу її потрібно піч, тоді пропонуємо ознайомиться з формулою. 1 кг птиці запікається 55 хвилин.

    Салати

    На Новий Рік можна приготувати відразу кілька салатів. Ми підготували список найбільш підходящих. Рецепти до них ви зможете знайти в інтернеті.

    • Гавайський;
    • Оселедець під шубою;
    • Олів’є з креветками;
    • Ніжний;
    • Курячий;
    • Мімоза;
    • Лисяча шубка;
    • Новорічний;
    • Забіяка;
    • Дід Мороз;
    • Снігуронька;
    • Апельсинова долька;
    • Новорічні посиденьки;
    • Ялинка з яловичим язиком.

    Десерти

    Жоден Новий Рік не обходиться без торта. У його виборі немає ніяких обмежень. Можете вибирати будь-які солодощі, які можна поставити на стіл. І не забувайте, що щорічним символом цього свята є мандаринки.

    Можна приготувати щось смачне з солодощів своє. Наприклад, спекти торт, імбирне печиво, кекси або зробити рафаелло.

    Закуски

    Різноманітність закусок дозволяє вибрати найбільш підходящі за складністю приготування і за інгредієнтами. Ми пропонуємо ознайомитися зі списком закусок, які обов’язково сподобаються всім вашим гостям.

    • Рибний рулет;
    • Яєчні човники;
    • Сніжинки;
    • Часникові мандарини;
    • М’ясо в желе;
    • Сирні палички в паніровці;
    • Курячий жюльєн;
    • Помідори з сиром.

    Напої

    Багато різноманітного алкоголю на столі – це ознака успіху і благополуччя в майбутньому. Але не варто забувати і про похмілля. Раз вже і хочете випити, то не змішуйте і дотримуйтеся певної норми. Варто починати з шампанського або вина і поступово підвищувати градус. Але з винами слід бути обережними. Чим воно солодше, тим більше буде боліти голова вранці.

    Якщо плануєте триматися на ногах всю ніч, то краще закушуйте і добре пережовуйте їжу. Бажано закушувати жирною їжею. Вона знижує травлення і внаслідок цього алкоголь не так швидко всмоктується в кров.

     

    +1
    Твітнуть
    Поділитися
    Поділитися